Euro blijft duwen tegen kaap van 1,39 dollar

Op de valutamarkten krijgt de euro nog steeds veel bewegingsvrijheid, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3816 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,686%, of bijna anderhalf minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs iets hoger, olieprijs iets lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1285 dollar betaald, of een kwart procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) bleef min of meer stabiel, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 101,50 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro blijft duwen tegen kaap van 1,39 dollar Op de valutamarkten krijgt de euro nog steeds veel bewegingsvrijheid, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3816 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,686%, of bijna anderhalf minder dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs iets hoger, olieprijs iets lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1285 dollar betaald, of een kwart procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) bleef min of meer stabiel, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 101,50 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.