Volgens Mohamed El-Erian, Pimco chief executive en co-chief investment officer bij Pimco, zou dat dit jaar wel eens anders kunnen zijn. Wacht niet tot september alvorens te anticiperen op de FED, zo adviseert deze geboren Egyptenaar, want dan zou het wel eens te laat kunnen zijn.

El-Erian sluit niet dat we voor een periode van ingrijpende veranderingen van het financieel landschap staan, met een periode van moeilijke en volatiele markten voor de boeg. De FED zal namelijk een beslissing over de tapering moeten nemen en dat op een moment dat ook in andere delen van de wereld de spanningen hoog oplaaien.

Volgens Mohamed El-Erian, Pimco chief executive en co-chief investment officer bij Pimco, zou dat dit jaar wel eens anders kunnen zijn. Wacht niet tot september alvorens te anticiperen op de FED, zo adviseert deze geboren Egyptenaar, want dan zou het wel eens te laat kunnen zijn. El-Erian sluit niet dat we voor een periode van ingrijpende veranderingen van het financieel landschap staan, met een periode van moeilijke en volatiele markten voor de boeg. De FED zal namelijk een beslissing over de tapering moeten nemen en dat op een moment dat ook in andere delen van de wereld de spanningen hoog oplaaien.