Daarnaast vragen de beleggers zich nog steeds af welke conclusies getrokken moeten worden uit de evolutie op de commoditiesmarkten in de afgelopen dagen.

Over de instorting van de goudprijs in de afgelopen dagen is al veel inkt gevloeid. Maar wat zijn de consequenties die getrokken zouden kunnen worden uit de forse correctie in de goudprijs? De wereld die hoort bij een sterk dalende goudprijs is er volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas een deflatoire.

Dat is misschien wat deze beweging ons wil vertellen. Het is volgens Gijsels echter nog te vroeg om deze conclusie al te trekken, vooral omdat aandelen voorlopig sterk blijven. In de komende dagen en weken zal de situatie echter op de voet gevolgd moeten worden. Inmiddels heeft de goudprijs vanmorgen in de opening van de handel een voorzichtig herstel te zien gegeven.

Daarnaast vragen de beleggers zich nog steeds af welke conclusies getrokken moeten worden uit de evolutie op de commoditiesmarkten in de afgelopen dagen. Over de instorting van de goudprijs in de afgelopen dagen is al veel inkt gevloeid. Maar wat zijn de consequenties die getrokken zouden kunnen worden uit de forse correctie in de goudprijs? De wereld die hoort bij een sterk dalende goudprijs is er volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas een deflatoire. Dat is misschien wat deze beweging ons wil vertellen. Het is volgens Gijsels echter nog te vroeg om deze conclusie al te trekken, vooral omdat aandelen voorlopig sterk blijven. In de komende dagen en weken zal de situatie echter op de voet gevolgd moeten worden. Inmiddels heeft de goudprijs vanmorgen in de opening van de handel een voorzichtig herstel te zien gegeven.