De aangerichte schade is enorm: in de Verenigde Staten, maar ook in Europa en andere delen van de wereld werden miljoenen mensen in armoede ondergedompeld. Er zijn miljoenen jobs verloren gegaan en veel werklozen zullen waarschijnlijk nooit meer aan de bak komen.

Tyler Durden van Zero Hedge vraagt zich af wie als schuldige van de crisis kan worden aangewezen. Dat zijn op de eerste plaats natuurlijk de banken, maar het is dankzij een versoepeling van de regelgeving door de Amerikaanse regering dat de subprime crisis is kunnen escaleren. Durden vraagt zich af of de schuldigen nog ooit zullen gestraft worden.

De aangerichte schade is enorm: in de Verenigde Staten, maar ook in Europa en andere delen van de wereld werden miljoenen mensen in armoede ondergedompeld. Er zijn miljoenen jobs verloren gegaan en veel werklozen zullen waarschijnlijk nooit meer aan de bak komen. Tyler Durden van Zero Hedge vraagt zich af wie als schuldige van de crisis kan worden aangewezen. Dat zijn op de eerste plaats natuurlijk de banken, maar het is dankzij een versoepeling van de regelgeving door de Amerikaanse regering dat de subprime crisis is kunnen escaleren. Durden vraagt zich af of de schuldigen nog ooit zullen gestraft worden.