Laatstgenoemd blad heeft op de cover nu ook Bitcoin afgedrukt en dat heeft wel wat stof doen opwaaien. De kop van het begeleidend artikel sprak namelijk boekdelen en was op zijn zachtst gezegd spraakmakend: "Why are investors so crazy for an alterantive currency invented by a phantom?".

Of vrij vertaald: "Waarom zijn de beleggers in spoken gaan beloven?" Het team van Businessweek is dus niet overtuigd van de waarde van Bitcoin, dat elders ook met de eenhoorn wordt vergeleken. Zoals we allemaal weten, zijn dieren als de eenhoorn uit de fantasiewereld ontsproten.

Laatstgenoemd blad heeft op de cover nu ook Bitcoin afgedrukt en dat heeft wel wat stof doen opwaaien. De kop van het begeleidend artikel sprak namelijk boekdelen en was op zijn zachtst gezegd spraakmakend: "Why are investors so crazy for an alterantive currency invented by a phantom?". Of vrij vertaald: "Waarom zijn de beleggers in spoken gaan beloven?" Het team van Businessweek is dus niet overtuigd van de waarde van Bitcoin, dat elders ook met de eenhoorn wordt vergeleken. Zoals we allemaal weten, zijn dieren als de eenhoorn uit de fantasiewereld ontsproten.