De voormalige veiligheidsadviseur bij de Amerikaanse regering voor Iran en Afghanistan merkt op dat ISIS, een groep die nog radicaler is dan al-Queda. Waarom zijn de Amerikanen nog altijd niet beginnen te panikeren?, zo vraagt O'Sullivan zich steeds meer af.

De situatie in het Midden-Oosten evolueert van kwaad naar erger, maar de Amerikaanse regering doet nog altijd alsof haar neus bloedt. Ook het uitroepen van het kalifaat en het kidnappen van internationale diplomaten slaagt er niet in om de Amerikanen van hun stuk te brengen.

De voormalige veiligheidsadviseur bij de Amerikaanse regering voor Iran en Afghanistan merkt op dat ISIS, een groep die nog radicaler is dan al-Queda. Waarom zijn de Amerikanen nog altijd niet beginnen te panikeren?, zo vraagt O'Sullivan zich steeds meer af. De situatie in het Midden-Oosten evolueert van kwaad naar erger, maar de Amerikaanse regering doet nog altijd alsof haar neus bloedt. Ook het uitroepen van het kalifaat en het kidnappen van internationale diplomaten slaagt er niet in om de Amerikanen van hun stuk te brengen.