Mogelijk kan ook aan het licht worden gebracht dat de bankiers ook jarenlang de goudprijs op de COMEX hebben beïnvloed. Maar vervolgens stelt zich de vraag waarop iedereen nu graag een antwoord zou willen krijgen. Waarom werden de goud- en zilverprijs via HFT jarenlang onderdrukt?

Het was klaarblijkelijk de bedoeling om de prijzen van goud en zilver zo fel mogelijk omlaag te duwen, maar naar de reden waarom dat gebeurde hebben we tot dusver alleen maar het gissen. Mogelijk zit er een complot achter waarin ook China zou betrokken zijn.

Mogelijk kan ook aan het licht worden gebracht dat de bankiers ook jarenlang de goudprijs op de COMEX hebben beïnvloed. Maar vervolgens stelt zich de vraag waarop iedereen nu graag een antwoord zou willen krijgen. Waarom werden de goud- en zilverprijs via HFT jarenlang onderdrukt? Het was klaarblijkelijk de bedoeling om de prijzen van goud en zilver zo fel mogelijk omlaag te duwen, maar naar de reden waarom dat gebeurde hebben we tot dusver alleen maar het gissen. Mogelijk zit er een complot achter waarin ook China zou betrokken zijn.