Eigenlijk is het antwoord op die vraag heel eenvoudig, de andere partijen hebben hun kans gehad en die niet benut.

Wall Street is vandaag hoger gesloten, waarbij de koersen in de tweede helft van de sessie nog verder opliepen. Bij het slot van de handel stond de Dow Jones 0,91% in de plus, terwijl de S&P 500 en de Nasdaq winsten van respectievelijk 1,03% en 1,29% lieten optekenen.

Rendement op Amerikaanse staatsobligaties weer duidelijk lager

Op de valutamarkten ging de koers van de euro opnieuw hoger, hoewel de ondertoon voorzichtig bleef. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2655 dollar betaald of zowat een kwart procent minder dan het slotniveau van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,587%, of een anderhalf procent minder dan gisteren.

Olie en goud weer iets duurder

Voor een troy ounce goud werd 1626,50 dollar betaald, of iets meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 84 dollar betaald of bijna bijna evenveel als het slotniveau van gisteren.

Eigenlijk is het antwoord op die vraag heel eenvoudig, de andere partijen hebben hun kans gehad en die niet benut. Wall Street is vandaag hoger gesloten, waarbij de koersen in de tweede helft van de sessie nog verder opliepen. Bij het slot van de handel stond de Dow Jones 0,91% in de plus, terwijl de S&P 500 en de Nasdaq winsten van respectievelijk 1,03% en 1,29% lieten optekenen. Rendement op Amerikaanse staatsobligaties weer duidelijk lager Op de valutamarkten ging de koers van de euro opnieuw hoger, hoewel de ondertoon voorzichtig bleef. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2655 dollar betaald of zowat een kwart procent minder dan het slotniveau van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,587%, of een anderhalf procent minder dan gisteren. Olie en goud weer iets duurder Voor een troy ounce goud werd 1626,50 dollar betaald, of iets meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 84 dollar betaald of bijna bijna evenveel als het slotniveau van gisteren.