Maar recent is er iets heel bijzonders aan de hand in de internationale bankensector. Waarom plegen zoveel bankiers zelfmoord?, is de vraag die iedereen zich stelt. Zou het kunnen dat er een onderling verband staat tussen de golf van mysterieuze sterfgevallen in de sector?

In de meeste gevallen waren de overledenen mannen in de bloei van hun leven, met een goede gezondheid. De families waren dan ook compleet verrast door de zelfmoorden. Zou het kunnen dat er ergens in de bankwereld iets broeit waarvan we het fijne nog niet weten? Het is namelijk opvallend dat alle doden actief waren in de valutahandel of in de derivatenhandel.

Maar recent is er iets heel bijzonders aan de hand in de internationale bankensector. Waarom plegen zoveel bankiers zelfmoord?, is de vraag die iedereen zich stelt. Zou het kunnen dat er een onderling verband staat tussen de golf van mysterieuze sterfgevallen in de sector? In de meeste gevallen waren de overledenen mannen in de bloei van hun leven, met een goede gezondheid. De families waren dan ook compleet verrast door de zelfmoorden. Zou het kunnen dat er ergens in de bankwereld iets broeit waarvan we het fijne nog niet weten? Het is namelijk opvallend dat alle doden actief waren in de valutahandel of in de derivatenhandel.