Maar ook in de VS groeit het protest tegen de buitenlandse politiek van Obama zienderogen, de president wordt meer en meer als een nietsnut beschouwd die tot dusver amper iets heeft gerealiseerd. Waarom laat Obama de Oekraïne de eigen boontjes niet doppen?, zo vraagt Ron Paul zich af.

De VS kunnen er niets bij winnen om de druk op de Russen nog verder op te voeren. Uiteindelijk dreigt de Amerikaanse bedrijfswereld de gevolgen van tegensancties hard te voelen, met als gevolg dat de Amerikaanse economie hard achteruit zou kunnen boeren. Laat de Oekraïne met rust, zo waarschuwt Ron Paul.

Maar ook in de VS groeit het protest tegen de buitenlandse politiek van Obama zienderogen, de president wordt meer en meer als een nietsnut beschouwd die tot dusver amper iets heeft gerealiseerd. Waarom laat Obama de Oekraïne de eigen boontjes niet doppen?, zo vraagt Ron Paul zich af. De VS kunnen er niets bij winnen om de druk op de Russen nog verder op te voeren. Uiteindelijk dreigt de Amerikaanse bedrijfswereld de gevolgen van tegensancties hard te voelen, met als gevolg dat de Amerikaanse economie hard achteruit zou kunnen boeren. Laat de Oekraïne met rust, zo waarschuwt Ron Paul.