De vraag stellen is makkelijk, het antwoord geven een stuk moeilijker. Blijkt dat veel miljonairs met een sombere blik richting toekomst kijken, zowel de economie als de beurs geven hen een ongemakkelijk gevoel. U.S. Trust publiceerde onlangs het "Insights on Wealth and Worth" rapport.

Daaruit bleek dat maar liefst 56% van de ondervraagden, allemaal mannen met een kapitaal van 3 miljoen dollar of meer, in cash zaten en in de meeste gevallen van plan waren om dat te blijven doen. De welgestelden onder ons zijn dus veel voorzichtiger dan de man in de straat.

De vraag stellen is makkelijk, het antwoord geven een stuk moeilijker. Blijkt dat veel miljonairs met een sombere blik richting toekomst kijken, zowel de economie als de beurs geven hen een ongemakkelijk gevoel. U.S. Trust publiceerde onlangs het "Insights on Wealth and Worth" rapport. Daaruit bleek dat maar liefst 56% van de ondervraagden, allemaal mannen met een kapitaal van 3 miljoen dollar of meer, in cash zaten en in de meeste gevallen van plan waren om dat te blijven doen. De welgestelden onder ons zijn dus veel voorzichtiger dan de man in de straat.