In de opstandige regio Lugansk zijn sinds de coup gepleegd in Kiev al ongeveer 250 doden gevallen als gevolg van bombardementen door de centrale regering. Een aantal van die doden, vermoedelijk zelfs een 20-tal, zijn nog gevallen de dag na het neerschieten van het vliegtuig.

De regering in Kiev heeft overigens al haar vreugde uitgesproken dat Rusland met de schuld van het ongeval wordt opgezadeld. Waarom is er sprake van een complot om Rusland te blameren? De Amerikaanse regering, zeg maar het Witte Huis, wil de Oekraïne uiteindelijk bij de NAVO inluiden om zo een revolver op het hart van Rusland te kunnen richten.

In de opstandige regio Lugansk zijn sinds de coup gepleegd in Kiev al ongeveer 250 doden gevallen als gevolg van bombardementen door de centrale regering. Een aantal van die doden, vermoedelijk zelfs een 20-tal, zijn nog gevallen de dag na het neerschieten van het vliegtuig. De regering in Kiev heeft overigens al haar vreugde uitgesproken dat Rusland met de schuld van het ongeval wordt opgezadeld. Waarom is er sprake van een complot om Rusland te blameren? De Amerikaanse regering, zeg maar het Witte Huis, wil de Oekraïne uiteindelijk bij de NAVO inluiden om zo een revolver op het hart van Rusland te kunnen richten.