Hij stelt namelijk vast dat de banken niet bepaald staan te trappelen om vooral de kleine en middelgrote bedrijven van geld te voorzien. Het verdere herstel van de economie in de eurozone zou namelijk van de KMO's moeten komen. Het ziet er echter niet naar uit dat het plan van Draghi zal werken.

De banken lijken namelijk steeds minder bereid om geld te lenen aan die KMO's, wat bijvoorbeeld blijkt uit de cijfers die in het Verenigd Koninkrijk bekendgemaakt werden. Het ziet er niet naar uit dat Draghi zal slagen waar de Bank of England met haar Funding for Lending schema met de kop tegen de muur is gevlogen.

Hij stelt namelijk vast dat de banken niet bepaald staan te trappelen om vooral de kleine en middelgrote bedrijven van geld te voorzien. Het verdere herstel van de economie in de eurozone zou namelijk van de KMO's moeten komen. Het ziet er echter niet naar uit dat het plan van Draghi zal werken. De banken lijken namelijk steeds minder bereid om geld te lenen aan die KMO's, wat bijvoorbeeld blijkt uit de cijfers die in het Verenigd Koninkrijk bekendgemaakt werden. Het ziet er niet naar uit dat Draghi zal slagen waar de Bank of England met haar Funding for Lending schema met de kop tegen de muur is gevlogen.