Het blijft onderhuids rommelen in de eurozone, waarbij een volgende fase van de Europese schuldencrisis onverwacht opnieuw zou kunnen uitbreken. Tyler Durden van Zero Hedge stelde zich in dat verband een vraag waarop eigenlijk niemand tot dusver een antwoord heeft kunnen formuleren.

Waarom bouwt Deutsche Bank de posities in derivaten aan zo'n snel tempo af? De openstaande posities bedragen nog 1253 miljard dollar, ten opzichte van voordien 1678 miljard dollar. Het lijkt alsof deze bank zich op slecht weer aan het voorbereiden is door een snelle deleveraging.

Het blijft onderhuids rommelen in de eurozone, waarbij een volgende fase van de Europese schuldencrisis onverwacht opnieuw zou kunnen uitbreken. Tyler Durden van Zero Hedge stelde zich in dat verband een vraag waarop eigenlijk niemand tot dusver een antwoord heeft kunnen formuleren. Waarom bouwt Deutsche Bank de posities in derivaten aan zo'n snel tempo af? De openstaande posities bedragen nog 1253 miljard dollar, ten opzichte van voordien 1678 miljard dollar. Het lijkt alsof deze bank zich op slecht weer aan het voorbereiden is door een snelle deleveraging.