De boodschap klinkt eigenlijk steeds dezelfde: de vooruitzichten voor de Amerikaanse economie zien er ongewijzigd goed uit, maar de waarderingen op de beurs van Wall Street worden al te gek. De kloof tussen Wall Street en Main Street wordt met andere woorden steeds groter.

De Amerikaanse BBP-cijfers rechtvaardigen in geen geval de multiples die momenteel op de beurs van Wall Street gehanteerd worden. Vroeg of laat moet deze verhouding corrigeren: ofwel zal de economie sneller groeien, ofwel zal de beurs een toontje lager moeten zingen.

De boodschap klinkt eigenlijk steeds dezelfde: de vooruitzichten voor de Amerikaanse economie zien er ongewijzigd goed uit, maar de waarderingen op de beurs van Wall Street worden al te gek. De kloof tussen Wall Street en Main Street wordt met andere woorden steeds groter. De Amerikaanse BBP-cijfers rechtvaardigen in geen geval de multiples die momenteel op de beurs van Wall Street gehanteerd worden. Vroeg of laat moet deze verhouding corrigeren: ofwel zal de economie sneller groeien, ofwel zal de beurs een toontje lager moeten zingen.