De waarderingen in sommige aandelen worden volgens Sternlicht al te gek. Hij verwijst daarbij ook nog eens naar de kredietmarkten waar de meest zotte deals worden gesloten. De conclusie van Sternlicht stemt dan ook overeen met die van andere analisten: er zijn zeepbellen in de maak.

De Amerikaanse beurs is zo'n zeepbel, de Europese beurzen zijn nog niet zo ver. De beleggers genieten met volle teugen van de huidige waarderingen, maar dat licht toch enigszins anders voor de man in de straat. Die kan alleen maar vaststellen dat het leven voor hem en zijn familie alsmaar moeilijker wordt.

De waarderingen in sommige aandelen worden volgens Sternlicht al te gek. Hij verwijst daarbij ook nog eens naar de kredietmarkten waar de meest zotte deals worden gesloten. De conclusie van Sternlicht stemt dan ook overeen met die van andere analisten: er zijn zeepbellen in de maak. De Amerikaanse beurs is zo'n zeepbel, de Europese beurzen zijn nog niet zo ver. De beleggers genieten met volle teugen van de huidige waarderingen, maar dat licht toch enigszins anders voor de man in de straat. Die kan alleen maar vaststellen dat het leven voor hem en zijn familie alsmaar moeilijker wordt.