De LPG-vloot droeg met USD -2,0 miljoen bij tot het bedrijfsresultaat (EBIT). (Over de eerste drie maanden van 2010 was de bijdrage USD 1,4 miljoen).

Ondanks de verbeterde marktcondities tijdens het eerste kwartaal werd het resultaat beïnvloed door 43 off-hire dagen. Deze off-hire dagen waren vooral te wijten aan droogdokken en wachttijden na teruglevering van schepen, vooral dan tijdens de maanden maart en april.

Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): "De resultaten van Exmar waren conform de verwachtingen. Het koopadvies en het koersdoel van 7,20 euro blijven gehandhaafd."

De LPG-vloot droeg met USD -2,0 miljoen bij tot het bedrijfsresultaat (EBIT). (Over de eerste drie maanden van 2010 was de bijdrage USD 1,4 miljoen). Ondanks de verbeterde marktcondities tijdens het eerste kwartaal werd het resultaat beïnvloed door 43 off-hire dagen. Deze off-hire dagen waren vooral te wijten aan droogdokken en wachttijden na teruglevering van schepen, vooral dan tijdens de maanden maart en april. Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): "De resultaten van Exmar waren conform de verwachtingen. Het koopadvies en het koersdoel van 7,20 euro blijven gehandhaafd."