Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): "De tarieven voor vervoer overzee begonnen zwak aan het derde kwartaal, maar herstelden nadien. Ik reken op een EBITDA van 42,50 miljoen euro, inclusief 8,80 miljoen euro meerwaarde gerealiseerd op de verkoop van schepen. De EBIT en nettowinst zouden respectievelijk 30 en 3,60 miljoen euro bedragen hebben."

Vanderhaeghen is niet bijster enthousiast voor dit aandeel: "CMB krijgt slechts een neutraal advies met de resultaten op komst. Hou er rekening mee dat de dollar tijdens het afgelopen kwartaal is gedaald, wat een negatieve impact op de resultaten heeft gehad."

Wouter Vanderhaeghen (KBC Securities): "De tarieven voor vervoer overzee begonnen zwak aan het derde kwartaal, maar herstelden nadien. Ik reken op een EBITDA van 42,50 miljoen euro, inclusief 8,80 miljoen euro meerwaarde gerealiseerd op de verkoop van schepen. De EBIT en nettowinst zouden respectievelijk 30 en 3,60 miljoen euro bedragen hebben." Vanderhaeghen is niet bijster enthousiast voor dit aandeel: "CMB krijgt slechts een neutraal advies met de resultaten op komst. Hou er rekening mee dat de dollar tijdens het afgelopen kwartaal is gedaald, wat een negatieve impact op de resultaten heeft gehad."