Wim Hoste (KBC Securities): "Het mooi zomerweer moet de resultaten van Resilux ondersteund hebben. Bij de trading update over het derde kwartaal gaf het bedrijf aan dat de volumes tijdens de tweede helft van het jaar weer een stijgende trend hebben vertoond."

Hoste is koper van Resilux met een koersdoel van 55 euro: "Ik reken op een stijging van de omzet in de tweede helft van het boekjaar met 5% tot 102,10 miljoen euro, een bedrag dat aan de onderkant van de opgegeven guidance ligt. De EBITDA zou met 13% stijgen tot 13,90 miljoen euro, de nettowinst met 179% tot 3,50 miljoen euro. Mogelijk zijn onze prognoses te conservatief."

Wim Hoste (KBC Securities): "Het mooi zomerweer moet de resultaten van Resilux ondersteund hebben. Bij de trading update over het derde kwartaal gaf het bedrijf aan dat de volumes tijdens de tweede helft van het jaar weer een stijgende trend hebben vertoond." Hoste is koper van Resilux met een koersdoel van 55 euro: "Ik reken op een stijging van de omzet in de tweede helft van het boekjaar met 5% tot 102,10 miljoen euro, een bedrag dat aan de onderkant van de opgegeven guidance ligt. De EBITDA zou met 13% stijgen tot 13,90 miljoen euro, de nettowinst met 179% tot 3,50 miljoen euro. Mogelijk zijn onze prognoses te conservatief."