Volgens Daily Wealth worden de VS worden netjes verpakt aan China verkocht en dat is een typisch geval van eigen schuld, dikke bult. Het is het verhaal van hoe sluipende inflatie de lonen van de middenklasse heeft uitgehold, hoe krediet eerder dan spaargeld de economie is gaan domineren.

De Amerikanen zijn met andere woorden blut en slagen er niet meer in om hun vastgoedpatronium in eigen handen te houden. In de toekomst zal de situatie alsmaar erger worden, bij gebrek aan geld zullen de VS aan het buitenland worden verkocht en dan staan de Chinezen natuurlijk op de eerste rij.

Volgens Daily Wealth worden de VS worden netjes verpakt aan China verkocht en dat is een typisch geval van eigen schuld, dikke bult. Het is het verhaal van hoe sluipende inflatie de lonen van de middenklasse heeft uitgehold, hoe krediet eerder dan spaargeld de economie is gaan domineren. De Amerikanen zijn met andere woorden blut en slagen er niet meer in om hun vastgoedpatronium in eigen handen te houden. In de toekomst zal de situatie alsmaar erger worden, bij gebrek aan geld zullen de VS aan het buitenland worden verkocht en dan staan de Chinezen natuurlijk op de eerste rij.