Het ergste van de zaak is dat de Amerikanen compleet machteloos staan tegen deze vorm van terrorisme die de levensstandaard zienderogen doet dalen. Voortdurend lijken de VS aan de rand van de afgrond te bengelen en het lijkt slechts een kwestie van tijd alvorens ze daar definitief van af zullen tuimelen.

Het land staat aan de vooravond van een financiële ramp van ongekende omvang en niemand levert ook maar enige inspanning om die te vermijden. Integendeel zelfs, een beweging als de Tea Party doet haar best om het land zo snel mogelijk naar de vaantjes te helpen.

Het ergste van de zaak is dat de Amerikanen compleet machteloos staan tegen deze vorm van terrorisme die de levensstandaard zienderogen doet dalen. Voortdurend lijken de VS aan de rand van de afgrond te bengelen en het lijkt slechts een kwestie van tijd alvorens ze daar definitief van af zullen tuimelen. Het land staat aan de vooravond van een financiële ramp van ongekende omvang en niemand levert ook maar enige inspanning om die te vermijden. Integendeel zelfs, een beweging als de Tea Party doet haar best om het land zo snel mogelijk naar de vaantjes te helpen.