Eén van de gevolgen daarvan is dat de koers van de yen op de valutamarkten onder druk is komen te staan. Lew is daar niet over te spreken, want als gevolg van de koersdaling van de yen is de exportpositie van de Japanse bedrijven gevoelig verbeterd.

Dat gebeurt ten koste van onder andere de Amerikaanse bedrijven. Lew had ook commentaar op Europa (dat nog niet uit de problemen is), op China (dat zijn financiële markten verder moet opengooien) en het Internationaal Monetair Fonds (dat bij Japan moet aandringen om de binnenlandse groei te stimuleren).

Eén van de gevolgen daarvan is dat de koers van de yen op de valutamarkten onder druk is komen te staan. Lew is daar niet over te spreken, want als gevolg van de koersdaling van de yen is de exportpositie van de Japanse bedrijven gevoelig verbeterd. Dat gebeurt ten koste van onder andere de Amerikaanse bedrijven. Lew had ook commentaar op Europa (dat nog niet uit de problemen is), op China (dat zijn financiële markten verder moet opengooien) en het Internationaal Monetair Fonds (dat bij Japan moet aandringen om de binnenlandse groei te stimuleren).