David Resler, econoom bij Nomura Securities, is van mening dat de FED in geen geval haar politiek van monetaire verruiming - zeg maar QE 2 - vroegtijdig gaat stopzetten.

Met name de evolutie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers gaat nauwlettend in de gaten worden gehouden. De februari-cijfers waren volgens Resler weliswaar okay, maar in januari werden maar 63.000 nieuwe jobs toegevoegd.

Peter Morici, econoom aan de University of Maryland, is van mening dat de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand maart doorslaggevend kunnen zijn. Het wordt dus aftellen tot vrijdag 1 april, dag waarop de cijfers gepubliceerd worden.

David Resler, econoom bij Nomura Securities, is van mening dat de FED in geen geval haar politiek van monetaire verruiming - zeg maar QE 2 - vroegtijdig gaat stopzetten. Met name de evolutie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers gaat nauwlettend in de gaten worden gehouden. De februari-cijfers waren volgens Resler weliswaar okay, maar in januari werden maar 63.000 nieuwe jobs toegevoegd. Peter Morici, econoom aan de University of Maryland, is van mening dat de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand maart doorslaggevend kunnen zijn. Het wordt dus aftellen tot vrijdag 1 april, dag waarop de cijfers gepubliceerd worden.