Maar vandaag is de Amerikaanse vastgoedmarkt (23% van de EBITDA van HeidelbergCement) duidelijk aan de beterhand.

Zoals opgemerkt in de fundamentele analyse van Lafarge door Leleux van maart ll. zou de omzet van de bouwsector in de komende 10 jaar naar verwachting verdubbelen om een bedrag van 6.700 miljard dollar (volgens een rapport van de Global

Construction Perspectives en Oxford Economics) te bereiken.

De toenemende verstedelijking van de opkomende landen (met de nood aan de bouw van gebouwen en winkelcentra), de verdere uitbreiding van hun wegennet en hun grote behoefte aan technologische kennis in de burgerlijke bouwkunde bieden echte kansen voor Westerse bedrijven. Fundamenteel is Delaunay koper van HeidelbergCement.

Maar vandaag is de Amerikaanse vastgoedmarkt (23% van de EBITDA van HeidelbergCement) duidelijk aan de beterhand. Zoals opgemerkt in de fundamentele analyse van Lafarge door Leleux van maart ll. zou de omzet van de bouwsector in de komende 10 jaar naar verwachting verdubbelen om een bedrag van 6.700 miljard dollar (volgens een rapport van de Global Construction Perspectives en Oxford Economics) te bereiken. De toenemende verstedelijking van de opkomende landen (met de nood aan de bouw van gebouwen en winkelcentra), de verdere uitbreiding van hun wegennet en hun grote behoefte aan technologische kennis in de burgerlijke bouwkunde bieden echte kansen voor Westerse bedrijven. Fundamenteel is Delaunay koper van HeidelbergCement.