In een documentaire van 30 minuten getiteld Watch Meltdown America voorspelt Doug Casey, in de Amerikaanse media een bekend figuur, de sociale en economische ontrafeling van de VS. Het land zoals we dat hebben gekend, is verdwenen met de crisis van 2007-2008.

Casey verwacht dat voor iemand het goed en wel beseft er een crisis van ongeziene afmetingen kan ontstaan. Er hoeft maar iets mis te lopen en de straten van de grote Amerikaanse steden kunnen levensgevaarlijke plaatsen worden. Hierbij mag niet uit het oog verloren worden dat veel Amerikanen gewapend zijn.

In een documentaire van 30 minuten getiteld Watch Meltdown America voorspelt Doug Casey, in de Amerikaanse media een bekend figuur, de sociale en economische ontrafeling van de VS. Het land zoals we dat hebben gekend, is verdwenen met de crisis van 2007-2008. Casey verwacht dat voor iemand het goed en wel beseft er een crisis van ongeziene afmetingen kan ontstaan. Er hoeft maar iets mis te lopen en de straten van de grote Amerikaanse steden kunnen levensgevaarlijke plaatsen worden. Hierbij mag niet uit het oog verloren worden dat veel Amerikanen gewapend zijn.