De Amerikaanse overheid moet 133,78 dollar per aandeel ontvangen om de gegeven steun aan GM te compenseren, zo berekende Barofsky. The Associated Press kon beslag leggen op het rapport.

GM betaalde de Amerikaanse overheid 6,70 miljard dollar aan ontvangen steun terug. Het resterende bedrag werd omgezet in een overheidsbelang van 61% in General Motors plus 2,10 miljard aan preferente aandelen.

Het lijkt uiteraard onwaarschijnlijk dat General Motors aan een koers van 133,78 dollar per aandeel naar de beurs zal worden gebracht. De Amerikaanse staat zal het gegeven geld met andere woorden niet volledig terugzien.

De Amerikaanse overheid moet 133,78 dollar per aandeel ontvangen om de gegeven steun aan GM te compenseren, zo berekende Barofsky. The Associated Press kon beslag leggen op het rapport. GM betaalde de Amerikaanse overheid 6,70 miljard dollar aan ontvangen steun terug. Het resterende bedrag werd omgezet in een overheidsbelang van 61% in General Motors plus 2,10 miljard aan preferente aandelen. Het lijkt uiteraard onwaarschijnlijk dat General Motors aan een koers van 133,78 dollar per aandeel naar de beurs zal worden gebracht. De Amerikaanse staat zal het gegeven geld met andere woorden niet volledig terugzien.