Volgens het Congressional Oversight Panel heeft dat de geloofwaardigheid van de overheid ondermijnt. De Amerikaanse overheid beschikt zodoende over minder opties om nieuwe crisissen het hoofd te bieden.

Een belangrijk verwijt dat Washington te horen krijgt, is dat het geld voor het redden van de banken alleen de grootbanken ten goede is gekomen. Veel kleine en middelgrote banken verkeren nog steeds in grote problemen.

De bankiers keren zich weer grote bonussen uit, terwijl de meeste Amerikanen harde economische tijden beleven. De regering heeft bovendien ook het probleem van de werkloosheid niet kunnen oplossen.

Volgens het Congressional Oversight Panel heeft dat de geloofwaardigheid van de overheid ondermijnt. De Amerikaanse overheid beschikt zodoende over minder opties om nieuwe crisissen het hoofd te bieden. Een belangrijk verwijt dat Washington te horen krijgt, is dat het geld voor het redden van de banken alleen de grootbanken ten goede is gekomen. Veel kleine en middelgrote banken verkeren nog steeds in grote problemen. De bankiers keren zich weer grote bonussen uit, terwijl de meeste Amerikanen harde economische tijden beleven. De regering heeft bovendien ook het probleem van de werkloosheid niet kunnen oplossen.