De VS moeten dringend stoppen met geld uit deuren en vensters te gooien, want is de eindeloze geldverspilling die er verantwoordelijk voor is dat het land economisch niet langer de nummer één in de wereld is. Een voorbeeld van die geldverspilling is defensie.

Het Witte Huis vindt het noodzakelijk om een interventionistische militaire politiek te voeren die handenvol geld kost. Tegen de vrije markt wordt gezondigd door het subsidiëren van de machtige defensiebedrijven. Ook het redden van banken met overheidsgeld moet volgens Paul ten stelligste afgeraden worden.

De VS moeten dringend stoppen met geld uit deuren en vensters te gooien, want is de eindeloze geldverspilling die er verantwoordelijk voor is dat het land economisch niet langer de nummer één in de wereld is. Een voorbeeld van die geldverspilling is defensie. Het Witte Huis vindt het noodzakelijk om een interventionistische militaire politiek te voeren die handenvol geld kost. Tegen de vrije markt wordt gezondigd door het subsidiëren van de machtige defensiebedrijven. Ook het redden van banken met overheidsgeld moet volgens Paul ten stelligste afgeraden worden.