Hij verweet de regering Obama laksheid wat betreft de huidige crisis. De VS moeten binnen zes jaar meer rente op staatsschulden betalen dan dat het land aan defensie uitgeeft.

De Verenigde Staten gaan een moeilijke periode tegemoet die wel 20 jaar kan aanslepen, tenzij de overheid drastische maatregelen treft. De politici denken dat ze kunnen verder doen zoals ze bezig zijn, maar dat twijfelt Ferguson dus aan.

De overheidsschulden zijn dusdanig aangegroeid dat de regering wel gedwongen zal zijn om de belastingen te verhogen. Zowel het Medicare- als het Social Security-programma zullen de schuldenberg nog verder doen aanzwellen.

Hij verweet de regering Obama laksheid wat betreft de huidige crisis. De VS moeten binnen zes jaar meer rente op staatsschulden betalen dan dat het land aan defensie uitgeeft. De Verenigde Staten gaan een moeilijke periode tegemoet die wel 20 jaar kan aanslepen, tenzij de overheid drastische maatregelen treft. De politici denken dat ze kunnen verder doen zoals ze bezig zijn, maar dat twijfelt Ferguson dus aan. De overheidsschulden zijn dusdanig aangegroeid dat de regering wel gedwongen zal zijn om de belastingen te verhogen. Zowel het Medicare- als het Social Security-programma zullen de schuldenberg nog verder doen aanzwellen.