De complexiteit van het huidige systeem is zo groot dat moeilijk valt in te schatten welke gevolgen een bepaalde gebeurtenis kan hebben. De VS maken het equivalent van een hartaanval mee. De patiënt kan daarvan genezen, maar er ook blijvende gevolgen aan overhouden.

Bovendien staat er nog een andere revolver op het hart van het Amerikaans financieel systeem gericht in de vorm van het schuldenplafond dat volgende week zal worden bereikt. De gezondheid van de VS wordt in de komende dagen zwaar op de proef gesteld.

De complexiteit van het huidige systeem is zo groot dat moeilijk valt in te schatten welke gevolgen een bepaalde gebeurtenis kan hebben. De VS maken het equivalent van een hartaanval mee. De patiënt kan daarvan genezen, maar er ook blijvende gevolgen aan overhouden. Bovendien staat er nog een andere revolver op het hart van het Amerikaans financieel systeem gericht in de vorm van het schuldenplafond dat volgende week zal worden bereikt. De gezondheid van de VS wordt in de komende dagen zwaar op de proef gesteld.