In het verleden heeft hij telkens het gelijk aan zijn kant gekregen wat betreft de Federal Reserve, het Military Industrial Complex en de Warfare/Welfare Surveillance State. Stilaan zijn de Amerikanen het spuugzat dat we worden bespioneerd door de NSA en dat de FED hen een inflatie-scenario dreigt in te jagen.

Paul verkondigt nu tegen al wie het wil horen dat de Amerikanen zich alleen nog met hun eigen zaken zouden moeien en niet langer de politieagent van de wereld proberen te spelen. De problemen wat betreft werkloosheid en armoede zijn in eigen land groot genoeg om daar al de handen vol mee te hebben.

In het verleden heeft hij telkens het gelijk aan zijn kant gekregen wat betreft de Federal Reserve, het Military Industrial Complex en de Warfare/Welfare Surveillance State. Stilaan zijn de Amerikanen het spuugzat dat we worden bespioneerd door de NSA en dat de FED hen een inflatie-scenario dreigt in te jagen. Paul verkondigt nu tegen al wie het wil horen dat de Amerikanen zich alleen nog met hun eigen zaken zouden moeien en niet langer de politieagent van de wereld proberen te spelen. De problemen wat betreft werkloosheid en armoede zijn in eigen land groot genoeg om daar al de handen vol mee te hebben.