In Die Welt verscheen een artikel waarin te lezen stond dat de Duitsers slechts 5 ton goud terug hebben gekregen van de Amerikanen. Daarmee geeft de krant voedsel aan de samenzweringstheorieën die in de afgelopen maanden op de financiële markten de ronde deden.

Duitsland probeert 674 ton goud te repatriëren, goud dat vooral werd opgeslagen bij de Amerikaanse centrale bank. Van die 674 ton goud is tot dusver maar 37 ton goud terug in de kluizen van de Bundesbank beland, waarvan dus maar 5 ton afkomstig van de Amerikanen. De vragen worden alleen maar groter, hoog tijd dus dat Washington klare wijn begint te schenken.

In Die Welt verscheen een artikel waarin te lezen stond dat de Duitsers slechts 5 ton goud terug hebben gekregen van de Amerikanen. Daarmee geeft de krant voedsel aan de samenzweringstheorieën die in de afgelopen maanden op de financiële markten de ronde deden. Duitsland probeert 674 ton goud te repatriëren, goud dat vooral werd opgeslagen bij de Amerikaanse centrale bank. Van die 674 ton goud is tot dusver maar 37 ton goud terug in de kluizen van de Bundesbank beland, waarvan dus maar 5 ton afkomstig van de Amerikanen. De vragen worden alleen maar groter, hoog tijd dus dat Washington klare wijn begint te schenken.