De voorzichtige houding van de beleggers valt niet zo moeilijk te verklaren, want maar al te vaak wordt vergeten dat Rusland een kernmacht is en blijft. Volgens Dimitri Kolyshev een journalist met goede banden met het Kremlin, herinnerde er aan Rusland misschien de enigste macht in de wereld die de VS nucleair kan treffen.

In welke richting het conflict zich nu zal ontwikkelen, is bepaald onduidelijk. Dimitri Kolyshev is een man waar aan wiens woorden in Rusland groot gewicht wordt gehecht. In de VS zal men dus wel tweemaal nadenken alvorens te harde actie tegen Rusland wordt ondernomen.

De voorzichtige houding van de beleggers valt niet zo moeilijk te verklaren, want maar al te vaak wordt vergeten dat Rusland een kernmacht is en blijft. Volgens Dimitri Kolyshev een journalist met goede banden met het Kremlin, herinnerde er aan Rusland misschien de enigste macht in de wereld die de VS nucleair kan treffen. In welke richting het conflict zich nu zal ontwikkelen, is bepaald onduidelijk. Dimitri Kolyshev is een man waar aan wiens woorden in Rusland groot gewicht wordt gehecht. In de VS zal men dus wel tweemaal nadenken alvorens te harde actie tegen Rusland wordt ondernomen.