Duitsland verzoop op dat moment in de schulden, zoals momenteel ook de Verenigde Staten dat doen. Het belangrijkste punt van overeenkomst is dat de Amerikaanse centrale bank in snel tempo dollars aan het drukken is, zoals de toenmalige Duitse centrale bank dat eveneens deed door marken te drukken.

In de Weimar republiek heeft quantative easing een tijdje gewerkt, maar het einde van het verhaal is bekend. Op een bepaald moment volgde de totale ineenstorting, zoals in een recent verleden alleen Argentinië onderuit is gegaan. Volgens Tyler Durden van Zero Hedge is de kans groot dat het met de VS dezelfde weg zal uitgaan.

Duitsland verzoop op dat moment in de schulden, zoals momenteel ook de Verenigde Staten dat doen. Het belangrijkste punt van overeenkomst is dat de Amerikaanse centrale bank in snel tempo dollars aan het drukken is, zoals de toenmalige Duitse centrale bank dat eveneens deed door marken te drukken. In de Weimar republiek heeft quantative easing een tijdje gewerkt, maar het einde van het verhaal is bekend. Op een bepaald moment volgde de totale ineenstorting, zoals in een recent verleden alleen Argentinië onderuit is gegaan. Volgens Tyler Durden van Zero Hedge is de kans groot dat het met de VS dezelfde weg zal uitgaan.