Deze keer is het echter anders, de problemen worden ditmaal niet in een handomdraai opgelost. In het verleden werd telkens een pagina van het boek omgeslagen na een periode waarin de schulden zich opstapelen. Die aanpak is ditmaal echter gedoemd om te mislukken.

De situatie is ditmaal echter helemaal anders, de schuldenberg is oneindig veel hoger dan in het verleden het geval was. In feite hebben de Verenigde Staten Russische roulette gespeeld door figuurlijk een geladen revolver op het voorhoofd te plaatsen. De trekker is inmiddels overgehaald en nu is het wachten op de ontploffing.

Deze keer is het echter anders, de problemen worden ditmaal niet in een handomdraai opgelost. In het verleden werd telkens een pagina van het boek omgeslagen na een periode waarin de schulden zich opstapelen. Die aanpak is ditmaal echter gedoemd om te mislukken. De situatie is ditmaal echter helemaal anders, de schuldenberg is oneindig veel hoger dan in het verleden het geval was. In feite hebben de Verenigde Staten Russische roulette gespeeld door figuurlijk een geladen revolver op het voorhoofd te plaatsen. De trekker is inmiddels overgehaald en nu is het wachten op de ontploffing.