De klok tikt ongenadig tegen de VS, op 1 januari zullen automatisch een aantal belastingverlagingen ongedaan worden gemaakt terwijl tevens eveneens automatisch een aantal besparingen zullen worden doorgevoerd. Die kunnen de Amerikaanse economie grote schade toebrengen.

Een recessie is volgens Gross niet uitgesloten wanneer er geen overeenkomst wordt bereikt. Er zou inmiddels enige vorm van toenadering zijn tussen democraten en republikeinen, maar van een akkoord is in de verste verte nog geen sprake. De tijd begint inmiddels wel te dringen.

De klok tikt ongenadig tegen de VS, op 1 januari zullen automatisch een aantal belastingverlagingen ongedaan worden gemaakt terwijl tevens eveneens automatisch een aantal besparingen zullen worden doorgevoerd. Die kunnen de Amerikaanse economie grote schade toebrengen. Een recessie is volgens Gross niet uitgesloten wanneer er geen overeenkomst wordt bereikt. Er zou inmiddels enige vorm van toenadering zijn tussen democraten en republikeinen, maar van een akkoord is in de verste verte nog geen sprake. De tijd begint inmiddels wel te dringen.