Demographic Cliff: How to Survive and Prosper During the Great Deflation of 2014-2019 heeft een titel die voor iedereen met een basiskennis van het Engels niets aan de verbeelding over zal laten. Dent maakt de veiligheidsriem vast met het oog op een komende periode van deflatie.

De oorzaak voor de volgende crisis is het gegeven dat de VS van een demografische klip dreigen te tuimelen. De veroudering van de bevolking zal het land met onoverkomelijke problemen opzadelen. Het spreekt voor zichzelf dat een gelijkaardig scenario ook Europa te wachten staat, zij het misschien met enige vertraging.

Demographic Cliff: How to Survive and Prosper During the Great Deflation of 2014-2019 heeft een titel die voor iedereen met een basiskennis van het Engels niets aan de verbeelding over zal laten. Dent maakt de veiligheidsriem vast met het oog op een komende periode van deflatie. De oorzaak voor de volgende crisis is het gegeven dat de VS van een demografische klip dreigen te tuimelen. De veroudering van de bevolking zal het land met onoverkomelijke problemen opzadelen. Het spreekt voor zichzelf dat een gelijkaardig scenario ook Europa te wachten staat, zij het misschien met enige vertraging.