De kredietmarkten zouden opnieuw dichtvriezen zoals in 2008 is gebeurd, de dollar kan door de vloer zakken en de rente kan door het plafond vliegen. De gevolgen van een dergelijk scenario zouden vanzelfsprekend catastrofaal zijn, de hele wereld zou in rep en roer staan.

Uiteindelijk kunnen we een financiële crisis beleven van hetzelfde kaliber in 2008, gevolgd door een loodzware recessie. In de komende dagen kan de discussie rond het schuldenplafond in alle hevigheid losbarsten, hopelijk gebruiken de Amerikaanse politici ditmaal hun gezond verstand.

De kredietmarkten zouden opnieuw dichtvriezen zoals in 2008 is gebeurd, de dollar kan door de vloer zakken en de rente kan door het plafond vliegen. De gevolgen van een dergelijk scenario zouden vanzelfsprekend catastrofaal zijn, de hele wereld zou in rep en roer staan. Uiteindelijk kunnen we een financiële crisis beleven van hetzelfde kaliber in 2008, gevolgd door een loodzware recessie. In de komende dagen kan de discussie rond het schuldenplafond in alle hevigheid losbarsten, hopelijk gebruiken de Amerikaanse politici ditmaal hun gezond verstand.