Dat geldt op de eerste plaats voor de republikeinen, die als partij een zwalpend schip dreigend te worden. De Grand Old Party of GOP, zoals ze wel wordt genoemd, dreigt in tweeën verscheurd te worden. De Tea Party zou dan de rechterzijde van de partij vormen.

Op Jim Quinn's Burning Platform werd aan de alarmbel getrokken, want de VS dreigen een gevaar voor de ganse wereld te worden. Nu al wordt met angst en beven uitgekeken naar het volgende rondje boksen met als inzet het schuldenplafond. Afspraak in februari?

Dat geldt op de eerste plaats voor de republikeinen, die als partij een zwalpend schip dreigend te worden. De Grand Old Party of GOP, zoals ze wel wordt genoemd, dreigt in tweeën verscheurd te worden. De Tea Party zou dan de rechterzijde van de partij vormen. Op Jim Quinn's Burning Platform werd aan de alarmbel getrokken, want de VS dreigen een gevaar voor de ganse wereld te worden. Nu al wordt met angst en beven uitgekeken naar het volgende rondje boksen met als inzet het schuldenplafond. Afspraak in februari?