Op Wall Street vermelden we op de eerste plaats de cijfers van Bed, Bath & Beyond, maar ook Micron Technology en Red Hat komen met cijfers.

Vrijdag wordt een belangrijke dag

Bondskanselier Merkel, premier Hollande en premier Rajoy bezoeken vrijdag de Italiaanse premier Mario Monti

Vrijdag wordt volgens Theodoor Gilissen Bankiers ook een belangrijke dag, want dan komen Bondskanselier Merkel, premier

Hollande en premier Rajoy bij de Italiaanse premier Mario Monti.

Mogelijk komt uit die bijeenkomst meer dan die van de G20. Hopelijk komt er nieuws over een stappenplan voor een Europese Unie naar aanleiding van het plan van EU voorzitter Van Rompuy, EU President Barroso, Eurogroup voorzitter Juncker en ECB president Draghi.

Ook lijkt het strenge begrotingsbeleid voor landen in nood wat te versoepelen. De Duitse minister van buitenlandse zaken Guido Westerwelle heeft op de ZDF al gezegd dat kan worden overwogen om de Grieken meer tijd te geven om hun financiën te herstellen. De spanningen kunnen hierdoor duidelijk verminderen.

Op Wall Street vermelden we op de eerste plaats de cijfers van Bed, Bath & Beyond, maar ook Micron Technology en Red Hat komen met cijfers.Vrijdag wordt een belangrijke dag Bondskanselier Merkel, premier Hollande en premier Rajoy bezoeken vrijdag de Italiaanse premier Mario Monti Vrijdag wordt volgens Theodoor Gilissen Bankiers ook een belangrijke dag, want dan komen Bondskanselier Merkel, premier Hollande en premier Rajoy bij de Italiaanse premier Mario Monti. Mogelijk komt uit die bijeenkomst meer dan die van de G20. Hopelijk komt er nieuws over een stappenplan voor een Europese Unie naar aanleiding van het plan van EU voorzitter Van Rompuy, EU President Barroso, Eurogroup voorzitter Juncker en ECB president Draghi. Ook lijkt het strenge begrotingsbeleid voor landen in nood wat te versoepelen. De Duitse minister van buitenlandse zaken Guido Westerwelle heeft op de ZDF al gezegd dat kan worden overwogen om de Grieken meer tijd te geven om hun financiën te herstellen. De spanningen kunnen hierdoor duidelijk verminderen.