In de loop van dit jaar bereikte de Indische beursindex een nieuwe piek, met sinds 1 januari een return met 10% in de eerste maanden van dit jaar. De uitslag van de verkiezingen is volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management natuurlijk niet onbelangrijk.

Maar minstens even belangrijk is de politiek die de nieuwe regering zal volgen. In de komende maanden zal duidelijk waar die regering naar toe wil. Het spreekt voor zichzelf dat de politiek in de komende maanden de evolutie van de beurskoersen in niet onbelangrijke mate zal helpen bepalen.

In de loop van dit jaar bereikte de Indische beursindex een nieuwe piek, met sinds 1 januari een return met 10% in de eerste maanden van dit jaar. De uitslag van de verkiezingen is volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management natuurlijk niet onbelangrijk. Maar minstens even belangrijk is de politiek die de nieuwe regering zal volgen. In de komende maanden zal duidelijk waar die regering naar toe wil. Het spreekt voor zichzelf dat de politiek in de komende maanden de evolutie van de beurskoersen in niet onbelangrijke mate zal helpen bepalen.