Op grond van eerder bekendgemaakte gegevens over de autoverkopen mag volgens Theodoor Gilissen Bankiers gerekend worden op een lichte toename van de detailhandelsverkopen, de eerste in drie maanden.

De index voor het consumentenvertrouwen in de VS die de Universiteit van Michigan bijhoudt is waarschijnlijk opgelopen door de koersstijgingen op de aandelenmarkten.

Ook voor de andere economieën moeten we tot vrijdag wachten voor interessant macronieuws. De industriële productiecijfers voor de eurozone, China en India zullen naar verwachting aangeven dat ook hier het ergste achter de rug is.

Waar de productie in de grote Aziatische economieën toeneemt, is in Europa echter nog altijd sprake van een dalende productie. Op de laatste werkdag van de week gaat ook de G8-bijeenkomst van de ministers van financiën van start, aldus Theodoor Gilissen Bankiers.

Op grond van eerder bekendgemaakte gegevens over de autoverkopen mag volgens Theodoor Gilissen Bankiers gerekend worden op een lichte toename van de detailhandelsverkopen, de eerste in drie maanden. De index voor het consumentenvertrouwen in de VS die de Universiteit van Michigan bijhoudt is waarschijnlijk opgelopen door de koersstijgingen op de aandelenmarkten.Ook voor de andere economieën moeten we tot vrijdag wachten voor interessant macronieuws. De industriële productiecijfers voor de eurozone, China en India zullen naar verwachting aangeven dat ook hier het ergste achter de rug is. Waar de productie in de grote Aziatische economieën toeneemt, is in Europa echter nog altijd sprake van een dalende productie. Op de laatste werkdag van de week gaat ook de G8-bijeenkomst van de ministers van financiën van start, aldus Theodoor Gilissen Bankiers.