Nu moet daarbij wel worden aangetekend dat de forse koersdaling aan het einde van de vorige week het koersniveau zo sterk heeft verlaagd, dat een stijging niet meer echt moeilijk was.

Ondanks de stijging van deze week zijn de koersen nog lang niet teruggekeerd op het niveau van begin november.

Weekslot wijst op beter technisch beeld

De AEX is de afgelopen week met zowat 3% gestegen tot 331,50 en bleef daarmee iets achter bij de meeste andere Europese indices.

De vrijdag voordien was de index onder de 321,77 gesloten, waardoor er technisch gezien ruimte was ontstaan voor een verdere daling. Een weekslot boven de oude steun van 321,77 - wat inderdaad het geval was- deed het beeld echter weer verbeteren.

Nu moet daarbij wel worden aangetekend dat de forse koersdaling aan het einde van de vorige week het koersniveau zo sterk heeft verlaagd, dat een stijging niet meer echt moeilijk was. Ondanks de stijging van deze week zijn de koersen nog lang niet teruggekeerd op het niveau van begin november. Weekslot wijst op beter technisch beeldDe AEX is de afgelopen week met zowat 3% gestegen tot 331,50 en bleef daarmee iets achter bij de meeste andere Europese indices. De vrijdag voordien was de index onder de 321,77 gesloten, waardoor er technisch gezien ruimte was ontstaan voor een verdere daling. Een weekslot boven de oude steun van 321,77 - wat inderdaad het geval was- deed het beeld echter weer verbeteren.