Zijn de gevaren op zeepbellen nu verdwenen of is er sprake van een tijdelijke windstilte? Jim Glassman, econoom bij J.P. Morgan Chase, is van mening dat de Amerikaanse centrale bank zich wel degelijk bewust is van het gevaar dat er links of rechts nog meer zeepbellen zullen opduiken.

De FED zal dan ook zeer voorzichtig te werk gaan wat betreft haar monetaire politiek. Glassman stelt vast dat de FED gelooft dat de inflatie nog steeds te laag is, wat betekent dat de economische groei nog niet op het juiste tempo is gekomen. De economie in de Verenigde Staten heeft dus nog een lange weg af te leggen.

Zijn de gevaren op zeepbellen nu verdwenen of is er sprake van een tijdelijke windstilte? Jim Glassman, econoom bij J.P. Morgan Chase, is van mening dat de Amerikaanse centrale bank zich wel degelijk bewust is van het gevaar dat er links of rechts nog meer zeepbellen zullen opduiken. De FED zal dan ook zeer voorzichtig te werk gaan wat betreft haar monetaire politiek. Glassman stelt vast dat de FED gelooft dat de inflatie nog steeds te laag is, wat betekent dat de economische groei nog niet op het juiste tempo is gekomen. De economie in de Verenigde Staten heeft dus nog een lange weg af te leggen.