Euro houdt stand boven kaap van 1,3 dollar

Op de valutamarkten moest de euro weer wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3736 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,734%, of bijna procent meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs weer lager, olieprijs hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1311 dollar betaald, of zowat procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 103 dollar betaald of bijna een procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro houdt stand boven kaap van 1,3 dollar Op de valutamarkten moest de euro weer wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3736 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,734%, of bijna procent meer dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs weer lager, olieprijs hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1311 dollar betaald, of zowat procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 103 dollar betaald of bijna een procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.