Sommigen nemen beide beleggingsfilosofieën serieus, maar er zijn er die niets serieus nemen. Soms lijkt dat laatste het beste, maar dan neemt u zichzelf misschien ook niet serieus.

Eén ding staat volgens Theodoor Gilissen Bankiers vast. De markt kent u niet, maar de markt geeft u wel de vrijheid om te participeren. En als u dat doet, gebruik dan het instrumentarium dat u persoonlijk het beste bevalt.

Dat geeft een vertrouwd gevoel. Theodoor Gilissen Bankiers vertrouwt erop dat de geschiedenis zich herhaalt. Dat wil zeggen, dat in het derde kwartaal de vrees voor een nieuwe 'bear'markt terugkeert en dat dan pas de tijd aanbreekt om weer 'full force' in aandelen te stappen.

Zodra de omslagartikelen negatief stemmen uiteraard. Een kwestie van vertrouwen, zo concludeert Theodoor Gilissen Bankiers.

Sommigen nemen beide beleggingsfilosofieën serieus, maar er zijn er die niets serieus nemen. Soms lijkt dat laatste het beste, maar dan neemt u zichzelf misschien ook niet serieus. Eén ding staat volgens Theodoor Gilissen Bankiers vast. De markt kent u niet, maar de markt geeft u wel de vrijheid om te participeren. En als u dat doet, gebruik dan het instrumentarium dat u persoonlijk het beste bevalt. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Theodoor Gilissen Bankiers vertrouwt erop dat de geschiedenis zich herhaalt. Dat wil zeggen, dat in het derde kwartaal de vrees voor een nieuwe 'bear'markt terugkeert en dat dan pas de tijd aanbreekt om weer 'full force' in aandelen te stappen. Zodra de omslagartikelen negatief stemmen uiteraard. Een kwestie van vertrouwen, zo concludeert Theodoor Gilissen Bankiers.