De grote vrees van de markten is dat de euromeeting van later deze week opnieuw een slag in het water gaat worden. Die vrees werd gestimuleerd door uitspraken gedaan door verschillende politic in de loop van de dag. Met name Duitsland legt nog steeds weinig toegeeflijkheid aan de dag.

Brussel was een uitschieter in positieve zin, de BEL 20 wist het verlies te beperken tot minder dan 1%. Dat was vooral te danken aan AB-InBev, dat vanavond bevestigde dat er inderdaad met Modelo wordt onderhandeld over het resterend belang van 50% in deze Mexicaanse brouwerij. AB-InBev garandeerde echter niet dat de onderhandelingen daadwerkelijk resultaat gaan opleveren.

Vastned sluit belangrijk contract af met Action

Vastned realiseert voor haar nieuwe huurder, non-food discounter Action een winkel in haar winkelcentrum Overvecht in Utrecht. Action tekende de vijfjarige huurovereenkomst voor een nieuw te creëren winkelruimte in het voormalige postsorteercentrum.

Het nieuwe winkeloppervlak meet mede door een uitbreiding van meer dan 150 vierkante meter bijna 1200 vierkante meter. De vestiging van Action maakt het gehele centrum aantrekkelijker. Met deze verhuring stijgt Vastned's bezettingsgraad in

winkelcentrum Overvecht van 89% naar 95%.

Taco de Groot, Chief Executive Officer Vastned: "Deze nieuwe samenwerking illustreert de ondernemende benadering van ons Nederlandse portfolio management. Door goede contacten met huurders en de lokale overheid realiseren we verbeteringen en uitbreidingen in onze bestaande vastgoedportefeuille. Het aanbod van de discountformule Action sluit perfect aan bij de consumentenvraag in winkelcentrum Overvecht. Dit zal de bezoekersaantallen zeker ten goede komen."

De verbouwing zal op korte termijn van start gaan en wordt naar verwachting voor het vierde kwartaal 2012 afgerond.

De grote vrees van de markten is dat de euromeeting van later deze week opnieuw een slag in het water gaat worden. Die vrees werd gestimuleerd door uitspraken gedaan door verschillende politic in de loop van de dag. Met name Duitsland legt nog steeds weinig toegeeflijkheid aan de dag. Brussel was een uitschieter in positieve zin, de BEL 20 wist het verlies te beperken tot minder dan 1%. Dat was vooral te danken aan AB-InBev, dat vanavond bevestigde dat er inderdaad met Modelo wordt onderhandeld over het resterend belang van 50% in deze Mexicaanse brouwerij. AB-InBev garandeerde echter niet dat de onderhandelingen daadwerkelijk resultaat gaan opleveren. Vastned sluit belangrijk contract af met Action Vastned realiseert voor haar nieuwe huurder, non-food discounter Action een winkel in haar winkelcentrum Overvecht in Utrecht. Action tekende de vijfjarige huurovereenkomst voor een nieuw te creëren winkelruimte in het voormalige postsorteercentrum. Het nieuwe winkeloppervlak meet mede door een uitbreiding van meer dan 150 vierkante meter bijna 1200 vierkante meter. De vestiging van Action maakt het gehele centrum aantrekkelijker. Met deze verhuring stijgt Vastned's bezettingsgraad in winkelcentrum Overvecht van 89% naar 95%. Taco de Groot, Chief Executive Officer Vastned: "Deze nieuwe samenwerking illustreert de ondernemende benadering van ons Nederlandse portfolio management. Door goede contacten met huurders en de lokale overheid realiseren we verbeteringen en uitbreidingen in onze bestaande vastgoedportefeuille. Het aanbod van de discountformule Action sluit perfect aan bij de consumentenvraag in winkelcentrum Overvecht. Dit zal de bezoekersaantallen zeker ten goede komen." De verbouwing zal op korte termijn van start gaan en wordt naar verwachting voor het vierde kwartaal 2012 afgerond.