De vrees voor die fiscale klip jaagt de beleggers uit groeiaandelen, waarbij sommige analisten de indruk krijgen dat sommigen liever hun geld onder de matras stoppen dan het in de beurs te investeren.

Blijkbaar is het vertrouwen dat het congres met een compromisoplossing gaat komen betrekkelijk klein.

Aandelenfondsen zagen vorige week een netto outflow van iets meer dan 9 miljard dollar. Dat was volgens EPFR Global de grootste outflow op weekbasis dit jaar.

Cameron Brandt, director of research bij EPFR, is van mening dat de beleggers alleen terug naar de beurs zullen komen wanneer er een oplossing voor de fiscale klip is bedacht.

De vrees voor die fiscale klip jaagt de beleggers uit groeiaandelen, waarbij sommige analisten de indruk krijgen dat sommigen liever hun geld onder de matras stoppen dan het in de beurs te investeren. Blijkbaar is het vertrouwen dat het congres met een compromisoplossing gaat komen betrekkelijk klein.Aandelenfondsen zagen vorige week een netto outflow van iets meer dan 9 miljard dollar. Dat was volgens EPFR Global de grootste outflow op weekbasis dit jaar. Cameron Brandt, director of research bij EPFR, is van mening dat de beleggers alleen terug naar de beurs zullen komen wanneer er een oplossing voor de fiscale klip is bedacht.