Er zal meer geld moeten worden geprint en de geldhoeveelheid zal ruim genoeg moeten worden gehouden. Dat betekent volgens Mobius dat er internationaal gezien meer geld beschikbaar moet worden gehouden.

Mobius maakt zich zorgen over iets wat op het eerste gezicht verbazing zal wekken, namelijk de drukke activiteiten op de IPO-markt. Hij ziet de prijzen voor beursintroducties onder druk staan, wat dan weer op de beurskoersen gaat wegen.

Mobius behoudt overigens zijn vertrouwen in de groeimarkten, hij ziet meer bepaald kansen weggelegd in Pakistan, Thailand en Rusland. Daarnaast blijft uiteraard China een kanshebber.

Er zal meer geld moeten worden geprint en de geldhoeveelheid zal ruim genoeg moeten worden gehouden. Dat betekent volgens Mobius dat er internationaal gezien meer geld beschikbaar moet worden gehouden. Mobius maakt zich zorgen over iets wat op het eerste gezicht verbazing zal wekken, namelijk de drukke activiteiten op de IPO-markt. Hij ziet de prijzen voor beursintroducties onder druk staan, wat dan weer op de beurskoersen gaat wegen. Mobius behoudt overigens zijn vertrouwen in de groeimarkten, hij ziet meer bepaald kansen weggelegd in Pakistan, Thailand en Rusland. Daarnaast blijft uiteraard China een kanshebber.