Jim O'Neill, chairman van Goldman Sachs Asset Management, is een stuk voorzichtiger geworden nu de Dow Jones zich op onverkend terrein bevindt. Hij maakt zich een beetje zorgen over de volgende stap die de markt zal zetten, die stap zou wel eens naar beneden kunnen wijzen.

O'Neill, die binnenkort Goldman Sachs verlaat, wijst er op dat mei minder dan twee maanden verwijderd is. Hij verwijst daarbij naar het oude beursspreekwoord 'Sell in May and go away, come back on St Leger's Day'. Ook Thomas Lee van JP Morgan Chase houdt rekening met een correctie op de beurs.

Jim O'Neill, chairman van Goldman Sachs Asset Management, is een stuk voorzichtiger geworden nu de Dow Jones zich op onverkend terrein bevindt. Hij maakt zich een beetje zorgen over de volgende stap die de markt zal zetten, die stap zou wel eens naar beneden kunnen wijzen. O'Neill, die binnenkort Goldman Sachs verlaat, wijst er op dat mei minder dan twee maanden verwijderd is. Hij verwijst daarbij naar het oude beursspreekwoord 'Sell in May and go away, come back on St Leger's Day'. Ook Thomas Lee van JP Morgan Chase houdt rekening met een correctie op de beurs.